dilluns, 2 d’agost del 2010

Adéu, festa nacional

Traduït per Resistència Antifeixista

El company de la Fauna Antifeixista ha tingut a bé acompanyar-nos en aquests moments de celebració i triomf per a tots nosaltres davant l'eradicació a Catalunya de la mal anomenada festa nacional, que no és més que un espectacle que envileix als que gaudeixen veient en el maltractament a un animal algun tipus d'art. Només pot qualificar de festa la tortura d'un ésser viu aquell que no s'ha parat a reflexionar sobre el caràcter feixista d'aquesta pràctica, el cognom nacional ho explica tot. Li cedim la paraula a Brau:



"Estic molt content per aquest pas que hem donat però no en tenim prou, encara hem d’eliminar els correbous i altres celebracions populars que tenen com objectiu la vexació dels nostres companys. És un pas cap a un món més civilitzat i més digne. Cap negoci, ni cap goig pot girar entorn el maltracte a cap ésser viu. Ens felicitem, li donem les gràcies als companys de PROU sense els quals l’assassinat dels nostres amics i familiars continuaria, sense poder fer res.

Per a aquells que diuen que és millor viure com un rei per acabar amb una espassa partint-te el cor, per aquells que diuen que la nostra especie s’extingirà, els hi dic que és millor morir amb dignitat quan dicti la natura que ser carn de circ romà.

La festa dels nacionals ha estat un símil de la lluita contra l’opressió. El poble és tant fort com el brau però quasi sempre acaba de genolls davant del capitalisme i aquest fet esdevé un espectacle que es converteix en diversió pels accionistes de l’especulació. Per la força de la paraula, de les signatures, del vot, utilitzant els recursos que ells creuen que dominen nosaltres podem vèncer. Només hem de treballar dur amb un objectiu clar.

No volem el nostre cap penjat a cap saló, ni ridícules imatges del nostre patiment sobre el televisor, ni ser el símbol d’una nació que no existeix , ni d’un estat que no ha fet els seus deures democràtics, no volem estar al mig d’una bandera monàrquica de passat feixista. Volem ser el símbol del poder dels pobles que s’aixequen contra la injustícia."

Lenin:

"Encara queda molt per fer i la lluita antifeixista i republicana continuarà denunciant aquest sistema opressor que permet la vulneració dels drets humans i de la fauna i que retalla els drets i les llibertats d'uns súbdits que volen ser ciutadans però no d'una democràcia a la que només li queda el nom. Ni atemptats de toreros rabiosos a seus polítiques, ni constitucionals, ni interessos econòmics, no ens detindran.



Des d'aquí enviem tota la nostra força i suport als companys Llibertat i Digne, que en una acció de denúncia van ser detinguts ahir per atemptat als símbols nacionals. Recordem a tots que hem obert una caixa de solidaritat i que podeu apropar-vos a les nostres seus i aportar el que pugueu.

A lluitar hi ha vèncer!"