dijous, 8 de juliol del 2010

L'Estatut ha mort. Manifestació pel Dret a escollir. 10 de Juliol a les 18:00h.

No volem caritat.

Que l'estatut va néixer mort, no teníem dubte, ja que el 60% de la població així ho havia manifestat. Les "maragallades" encara auxiliades pels corruptes i xoriços de Convergència i els feixistes de Unió no van aconseguir anular els desitjos d'un important sector de ciutadans de Catalunya que volem i desitgem triar i escollir democràticament els nostres representants i determinar el tipus de relacions que volem amb la resta dels pobles.

El dret a escollir del poble català, de Euskalerria, Galizia o qualsevol altre poble que ho reclami, no pot ser retallat ni castrat pels interessos imperialistes i reaccionaris dels representants.

A la Generalitat o la Moncloa, partits com els feixistes del PP o els socialfeixistes de l'anomenat PSOE, són un niu de falangistes i grans corruptes al servei de la banca, dels imperialistes ianquis o els assassins sionistes.

No és possible un marc democràtic sota les amenaces del terrorisme monarca-feixista, una monarquia imposada pel feixisme franquista alimentada i mimada per reconeguts demagogs i corruptes com són: el Sr Jordi Pujol, Sr Mas, Sr Duran i Lleida o els mariachis del Montilla i el seu tripartit d'opereta que parlen de defensar el nostre poble i signen i accepten les grans retallades socials imposades per la gran banca i el FMI.

No volem almoines.

Pel dret a escull i a viure en pau.

Contra les guerres imperialistes.

Contra l'OTAN i els pressupostar Militars.

Ni faxisme ni Borbó.