dimarts, 20 de juliol del 2010

CRIM RACISTA: Maten d'una pallissa un equatorià a Cornellà al crit de 'sudaca de mierda' davant de la seua filla

Extret de Antifeifistes - Pais Valencià

Carlos Gustavo Bueno, un home de 34 anys i d'origen equatorià ha mort a conseqüència de la brutal pallissa rebuda per tres homes de nacionalitat espanyola, al crit de "sudaca de mierda" en un carrer de Cornellà de Llobregat. Segons diversos testimonis, tres homes, identificats com a Jorge M., de 36 anys i veí de Sant Boi; Juan José M., de 34, i Jorge M., de 36, els dos últims veïns de Cornellà, atacaren la víctima, pare de quatre fills, quan aquest orinava en un parc públic la nit del passat dissabte. Els agressors van propinar nombrosos cops a la víctima, que anava acompanyat de la seua filla de 8 anys, i inclús el van rematar amb una puntada al cap quan aquesta romania inconscient al terra, tot amanit d'insults racistes, segons els testimonis. Ferit de gravetat, fou traslladat a l'hospital, on moriria a les poques hores. Els Mossos d'Esquadra van detenir els tres presumptes autors de l'agressió acusats d'homicidi, que ja han sigut posats en llibertat.


Notícia d'El Periódico:

Tres detinguts per matar un home a cops al mig del carrer a Cornellà

Dimarts, 13 de juliol del 2010

A. B.

Un ciutadà equatorià de 34 anys va morir a causa dels cops rebuts de tres individus, tots ells espanyols. Els fets es van produir dissabte a la nit a Cornellà de Llo bregat quan la víctima, Carlos Gustavo Bueno, va ser brutalment agredida per tres homes, identificats com a Jorge M., de 36 anys i veí de Sant Boi; Juan José M., de 34, i Jorge M., de 36, els dos últims veïns de la localitat on van passar els fets.
Fonts dels Mossos d'Esquadra van assenyalar que la víctima, pare de quatre fills, no coneixia els seus agressors i que la baralla es va desencadenar arran d'un incident que no van arribar a precisar. No obstant això, alguns veïns de l'avinguda de Sant Ildefons, on es va produir l'agressió, van assenyalar que es va tractar d'una agressió racista perquè els autors de la pallissa van cridar unes quantes vegades «sudaca de merda».
Alguns testimonis, que van insistir en el caràcter racista de l'acció, van explicar que l'incident que va motivar l'agressió va ser que la víctima s'havia posat a orinar en un parc on hi havia nens. Els testimonis van relatar com la víctima va rebre molts cops durant la baralla. Fins i tot van explicar que, quan l'home ja estava inconscient a terra, els agressors «el van rematar» clavant-li una puntada al cap.
Greument ferit, va ser traslladat d'urgència a un hospital, on va morir al cap d'unes quantes hores a causa dels múltiples traumatismes que presentava.
Els Mossos d'Esquadra i agents de la Policia Municipal de Cornellà van poder detenir els tres presumptes autors del crim poques hores després dels fets. Els sospitosos passaran avui a disposició judicial, acusats de ser els presumptes autors d'un delicte d'homicidi.