dimarts, 6 de juliol del 2010

El feixisme ja està aquí: Mitjans de comunicació del capital insulten i criminalitzen a tots els treballadors en vaga i altres els colpegen

Traduït al català de KAOS EN LA RED.

Totes les cadenes de desinformació del capital el que anomenem Falsimedia, tant en ràdio, com premsa o TV han desplegat avui totes les seves armes mediàtiques criminalitzant als treballadors per ejerecer seu dret a vaga. Tant és si aquesta era a Madrid (Metro), Euskal Herria (Vaga General) o Catalunya (FGC).

Aquests mitjans han realitzat un linxament del poble treballador i han donat cobertura en els seus mitjans a què persones anònimes actuessin com veritables linchadores o criminals disfressats d'humils usuaris.
A la ràdio, a TV a les webs, s'ha insultat, amenaçat i atacat als vaguistes i sindicats. El capital avui ha mostrat la seva cara més salvatge i desbocada.

Al costat d'això han arribat les detencions de piquets, les càrregues policials i les amenes d'acomiadament per part dels patrons i polítics com la presidenta del comunitat de Madrid del PP

S'ha humiliat als catalans partidaris del estatut o dels seus drets nacionals en gairebé totes les tertúlies i trucades telefòniques davant la permissivitat dels periodistes del capital i de l'espanyolisme més recalcitrant i filofeixista.

PP i PSOE han dit clarament que qualsevol persona que no sigui considereu idònia no podrà ser candidat a cap elecció, encara que aquesta persona no estigui condemnada per cap al ‡ tribunal ni hagi comès cap delicte.

Han actuat com a UN SOL HOME AMB UN DISCURS Monòlit, donant la impressió QUE aquestes opinions CLARAMENT filofeixista I antiobreres SÓN les majoritàries ...

QUAN VINDRÀ EL TANCAMENT DE DIARIS I / O PÀGINES anticapitalista?

QUAN ES ENS s'aturarà PER EXERCIR EL DRET A LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ?

Avui la simple democràcia formal capitalista està sent posada en dubte .... les portes al feixisme s'han obert!!