dilluns, 13 de setembre del 2010

"Verdades Escondidas" nou CD de Lucía Sócam

Estimats amics i amigues, volem comunicar-los que "Verdades Escondidas", de la cantautora Lucía Sócam, es publicarà a través d'Internet, des d'on es podrà descarregar de manera gratuïta des del pròxim dilluns 30 d'agost.

En una primera edició musical. A més, a mitjans de setembre "penjarem" el vídeo del concert, que també podrà descarregar de forma gratuïta. I a primers d'octubre, el llibre en format "pdf", perquè tots els interessats puguin disposar d'aquest treball sense cap cost.



Els recordo que aquest projecte col.lectiu compta amb més de 120 treballs, realitzats per amics de la causa "memorialista".



Després de gairebé un any elaborant el projecte, podem dir que ha valgut la pena posar veu a les històries entranyables de persones que han lluitat per la llibertat i, en molts casos, van conèixer la mort, l'exili i la humiliació, només per defensar la democràcia republicana.



Ja tenim el primer objectiu fonamental aconseguit, ara ens queda el més important: la difusió que fem entre tots d'aquest projecte col.lectiu.



Ara, més que mai, necessitem de tots i totes perquè aquestes històries no quedin al sac trencat de l'oblit.



Passa. Perquè no s'oblidi.

Es realitzarà una edició limitada de 500 còpies, 120 aniran destinades a totes les persones que han participat en el projecte i les restants es destinaran a les associacions de memòria històrica.

Agraint per endavant la vostra desinteressada col laboració, aprofitem per enviar una cordial salutació:

José Gabriel Rodríguez
Portaveu d'Utopia Produccions
Telf: 955786911,685974178