dilluns, 13 de setembre del 2010

Homenatge a Bilbo a totes les víctimes del franquisme i tots/es els/les lluitadors/res contra aquest règim

Extret de Kaos en la Red.
Traduït per Resistència Antifeixista.

Les festes de Bilbo 2010 seran novament el marc de l'homenatge que Ahaztuak 1936-1977 realitzarà el proper diumenge a totes les víctimes del franquisme i ha tots/es els/les lluitadors/res antifeixistes.

Des de fa uns anys l'associació de víctimes del cop d'estat, de la repressió i del règim franquista Ahaztuak 1936-1977 venim celebrant en el marc de la Aste Nagusia bilbaïna i amb el suport de la pràctica totalitat de les comparses que fan possible aquesta Setmana Gran un homenatge a totes les víctimes del règim franquista hi ha totes les persones que van lluitar contra aquell règim feixista.

Aquest any novament ens reunirem al lateral del Teatre Arriaga, davant la txozna de la comparsa "Pa'Yá" el proper diumenge dia 29 a les 12:30 del migdia per realitzar aquest acte que ja és una cita referencial per totes aquelles que reivindiquem la Memòria Democràtica i Antifeixista d'Euskal Herria i treballem per fer-la realitat en tota la seva extensió.

Bertsolaris, aurresku d'honor, alguna intevenció musical i també una intervenció centrant algunes qüestions actuals referents a aquesta Memòria per la qual lluitem ja aquestes Veritat, Justícia i Reparació que encara seguim esperant seran els components d'aquest senzill però sentit acte. Al costat de nosaltres estaran, com cada any, familiars i amics us d'aquestes persones lluitadores i/o represaliades.

Com en anys anteriors l'acte finalitzarà amb una ofrena floral de clavells vermells que seran llançats a la ria des del pont de l'Arenal en memòria i homenatge d'aquelles persones que ja no estan entre nosaltres però que no obstant això són part inseparable del nostre camí.

Amb tots ells/es, amb tots/es nosaltres, amb la nostra Memòria Democràtica i Antifeixista, element clau i necessari per a la construcció d'un present i un futur més just i més democràtic i per tant més lliure tenim una cita el diumenge que ve.

No hi falteu.

Ahaztuak 1936-1977
ahaztuak1936-1977.blogspot.com