dimecres, 6 d’octubre del 2010

OCTUBRE 2010: II MARXA A CATALUNYA PER L'OCUPACIÓ DIGNA

Companys, us convidem a que vingueu el dia 9 d'octubre a la finalització de la II Marxa contra l'atur ia favor de l'ocupació digna que tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Portar-vos les vostres banderes republicanes.

Resistència Antifeixista
Octubre 2010


¡CONTRA L'ATUR, LA PRECARIETAT I EN DEFENSA DELS DRETS SOCIALS!

És hora de dir Prou i posar-se en marxa contra l'atur, la precarietat i en defensa dels drets socials!

No hem de resignar-nos davant el drama social que pateixen més de 600.000 treballadors/as en atur, davant les dificultats per a arribar a fi de mes de qui solament perceben 420 euros després d'haver esgotat la prestació d'atur, davant la pobresa extrema que copeja a més de 100.000 treballadors en atur que no perceben cap prestació, davant les desenes de milers d'hipotecats amenaçats de desnonament dels seus habitatges, a qui ja l'han perdut i romanen endeutats per a tota la vida.

No podem abandonar a la desesperança a una joventut formada, condemnada a l'atur perllongat i la precarietat laboral i social permanent, a la reculada de la dona en el mercat de treball, a l'exclusió social creixent dels treballadors immigrants.

Hem d'impedir que la crisi econòmica del capitalisme provocada per l'especulació i el robatori d'una minoria de rics, banquers i grans empreses, segueixin pagant-la els treballadors mitjançant l'atur massiu, la retallada dels salaris, els desnonaments i la reculada en les pensions i drets socials bàsics.

Us cridem a participar en els preparatius d'aquesta mobilització per l'ocupació digna per a tots, a constituir plataformes unitàries en les vostres localitats per a prendre iniciatives en defensa de les justes reivindicacions contra l'atur i a donar suport a la II Marxa per l’ocupació digna prevista per a principis d'Octubre.

La II Marxa travessarà durant 6 dies les localitats de Catalunya:

2010.10.04: Inici a l'Hospitalet de Llobregat (Plaça de l'Ajuntament a les 9 hores) Cornellà, Martorell-SEAT, Abrera i final a Rubí.

2010.10.05: Rubí, Terrassa, i final a Sabadell.

2010.10.06: Sabadell, UAB, Badia, Cerdanyola, Ripollet, final a Montcada i Reixach.

2010.10.07: Montcada, La Llagosta, Mollet del Vallès, final a Granollers.

8/10/010: Granollers, Montcada, Sant Adrià de Besòs, Badalona, i final a Sta Coloma de Gramenet.

9/10/010: Sta Coloma de Gramenet, itinerari per diversos barris populars de Barcelona fins finalitzar en la Pl. de Sant Jaume.
 
Entitats que inicialment donen suport la II Marxa contra l'atur a Catalunya: Assemblea treballadors/as en atur de Barcelona, Col·lectius de desocupats de Terrassa, Cerdanyola, Plataforma los lunes al sol; CCOO i Acció Jove, CGT, co.bas, IAC; FAVB, Federació d'Associacions d'Immigrants del Vallés (FAIV), Marxa Mundial de les Dones (Catalunya), Mesa Cívica pels drets socials, Xarxa contra la precarietat i tancament d’empreses; As.Socialisme XXI, Endavant, EUiA y Alternativa Jove, FARGA, ICV, Lluita Internacionalista, POR, PSUC-VIU, Revolta Global.

Informa't i participa: Seus de les Organitzacions convocants. Trucant al Tel: 651 186 998. Email: marxacontraatur@gmail.com.