diumenge, 17 d’octubre del 2010

Hondures: 1.300.000 signatures per una assamblea nacional constituent

Bartolo Antonio Fuentes, dirigent del Frente Nacional de Resistencia Popular d' Hondures farà una gira per Catalunya del 16 al 24 d'Octubre, convidat per l'Assemblea Bolivariana de Catalunya. per explicar la situació actual a Hondures, un any i quatre mesos després del cop d'Estat que va derrocar el president legítim, Manuel Zelaya Rosales.

Les organitzacions polítiques i socials agrupades en el Frente Nacional de Resistencia Popular han aconseguit, amb una intensa mobilització en els últims cinc mesos, recollir més d'un milió trescentes-mil signatures ( mes del 30% del cens electoral i xifra superior als objectius que s'havien plantejat) demanant la convocatòria d'una Asamblea Nacional Constituyente que redacti i aprovi una nova Constitució

Bartolo Antonio Fuentes és periodista, redactor de la revista Vida Laboral i dels informatius comun-noticias. Candidat a alcalde de El Progreso (tercera ciutat en importància d'Hondures) el 2009, es va retirar de les eleccions en celebrar-se les eleccions sota el cop d'estat i no tenir, per tant, cap garantia democràtica.